EARTHLITE – SPIRIT PREGNANCY

Massagebriks – også til gravide!

Min nye briks – er udover den mest komfortable briks, med fordelagtig fjernbar hynde, blød polstring for optimal liggekomfort, olie- og vandresistent vinylbetræk, Ergonomisk Multifunktionshovedstøtte.

Udover over det! Er denne briks fordelagtig til Gravide – da briksen er yderst komfortabel. Et innovativt design, dobbelt syede og afrundede hjørner. Hovedstøtten kan naturligvis monteres i begge ender af briksen og du kan med fordel anvende briksen til alle former for massage, også graviditets massage.

Dig som gravid – vil denne briks gøre massagen afslappende og give lige DIG det du ogdin krop har brug for. Du for luksus og komfort som DU fortjener. Med justerbar understøttelse, som den gravide kan ligge på maven selv sent i graviditeten. Og ekstra plads til brysterne.

Hullet er ikke gennemgående og fordybning svarer til ca. 5 cm. Total længde i fordybningen er 52 cm og det bredeste punkt er 37 cm. De 3 puder kan tages op uafhængigt af hinanden.

Denne briks kan jeg tage med mig overalt! Hvis du har yderligere spørgsmål omkring behandlingerne eller briksen – er du meget velkommen til at kontakte mig.